EIGEN WERKPLEK

De koffie staat klaar!

Hotel Zonne is niet alleen een comfortabel kleinschalig hotel, maar ook een heerlijke werkplek. Brainstormen, netwerken, vergaderen, of in alle stilte stukken uitwerken?

U bent van harte welkom.

En met het strand op 100 meter is het uiteraard een must om even uit te waaien op het strand tijdens de pauze. Of te genieten van de zonnige tuin en het zonneterras. Of een partijtje tennis te spelen. Of…Wat wilt u? Wij maken het mogelijk en vertellen u graag meer over alle opties.

SERVICE

Naast een werkplek, heerlijk eten, drinken, kamers en vergaderruimtes bieden wij onze zakelijke gasten graag wat extra opties. Bij onze receptie kunt u terecht voor het afdrukken van documenten of het gebruik van diverse kantoorartikelen.

INTERNET

Het hele hotel is voorzien van gratis wifi. Een snelle internetverbinding, ook voor onze zakelijke gasten.

VERGADEREN

Even loskomen van kantoor? Of zijn er geen vergaderruimtes meer vrij? Hotel Zonne heeft de oplossing: 3 – 4 frisse en modern ingerichte vergaderruimtes staan tot uw beschikking. Op verzoek sturen wij u graag een offerte op maat.

ETEN & DRINKEN

Aan hapjes en drankjes wordt gedacht! Van 7.30 – 23.00 uur staat ons team voor u klaar. Vertel ons uw wensen, wij denken graag met u mee over de verschillende opties en vergaderarrangementen.

Heeft u specifieke dieetwensen? Wij horen het graag!

FLEXPLEK

Kies een eigen werkplek in ons restaurant, lounge, op het terras of in de tuin. Werkt u liever in een rustige omgeving? Vraag onze medewerkers gerust naar het gebruik van één van onze vergaderzalen of kamers.

OUTDOOR ACTIVITIES

Wat zijn we toch blij met onze locatie vlakbij het strand. De omgeving leent zich uitstekend voor workshops en/of teambuildingsactiviteiten voor onze zakelijke bezoekers. inspirerend.motiverend.activerend