SPECIALE GELEGENHEDEN

Hotel Zonne is niet alleen een zeer sfeervol hotel, maar ook de perfecte locatie voor een bijzondere gelegenheid. Feesten, partijen, een receptie, jubileum, reünie. Onze bijzondere locatie aan de kust staat garant voor een gezellig en geslaagd samenzijn. Hotel Zonne is zelfs een officiële Noordwijkse trouwlocatie.

Bij een speciale gelegenheid horen uiteraard ook speciale menu’s en/of hapjes. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Wilt u een BBQ in de tuin, een biologisch buffet, lokale heerlijkheden, uitgebreid bittergarnituur, walking dinner? Vertel ons uw wensen, wij denken graag met u mee.

FEEST

Heeft u binnenkort een mooie reden om familie, vrienden of collega’s samen te brengen voor een feest of partij? Van reünie tot jubileum, van babyshower tot een bijzonder verjaardagsfeest. Wat de aanleiding ook is, hotel Zonne ontvangt u graag.

Heerlijke hapjes, coole cocktails, smoking BBQ, knallende kurken, chique champagne; kunt het zo gek niet bedenken of wij regelen het.

Onze Chef staat klaar om speciaal voor uw gasten de verleidelijkste hapjes of een daverend diner samen te stellen. Alle zoete of hartige heerlijkheden, toetjes en taartjes en andere lekkernijen komen hier vers uit de keuken. Met aandacht gemaakt, voor u. Zo maken wij uw party nog feestelijker!

Neem een voorproefje en maak een afspraak om uw wensen met ons te bespreken. Tot ziens!

TROUWEN

Hotel Zonne is al jaren een officieel geregistreerde trouwlocatie. Dus dat betekent dat u hier ter plekke elkaar het ja-woord kunt geven. Bijvoorbeeld in onze geweldige tuin met zonneterras of in het lichte sfeervolle restaurant. Een perfecte locatie, zowel voor kleine als grotere gezelschappen. U kunt zelfs het hele hotel exclusief afhuren, dan bent u écht onder elkaar.

Doordat wij 100% aandacht hebben voor uw genodigden, de bruidstaart, bubbels en bites, kunt u zich richten op 100% pure aandacht en liefde voor elkaar. En daar gaat het toch om op uw trouwdag!

Wilt u onze locatie bezoeken en de wensen bespreken voor een onvergetelijke dag? U bent van harte welkom. Op basis van uw bezoek maken wij een aantrekkelijk voorstel/offerte op maat. En natuurlijk hopen wij dan dat u JA zegt.