ZONNE EVENTS . BRUILOFT . AFSCHEID . FAMILIE

ZONNE is niet alleen een zeer sfeervol huis, maar ook de perfecte locatie voor een bijzondere gelegenheid. Feesten, partijen, een receptie, jubileum, reünie. ZONNE staat garant voor een gezellig en geslaagd samenzijn. We zijn zelfs een officiële Noordwijkse trouwlocatie.

Bij een speciale gelegenheid horen uiteraard ook speciale menu’s en/of hapjes. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Wilt u een BBQ in de tuin, een biologisch buffet, lokale heerlijkheden, uitgebreid bittergarnituur, walking dinner? Vertel ons uw wensen, wij denken graag met u mee.

ZONNE EVENTS

KALENDER

eten . muziek . actief

KALENDER 2024 – VOLGT SPOEDIG!

Ieder jaar is onze kalender weer flink gevuld. Denk aan wekelijks terugkerende zomerdiners en muzikale avonden bij zonsondergang met hapjes en drankjes. Ook de lokale gasten weten ons  goed te vinden. Houd onze ‘Socials’ en kalender dus goed in de gaten voor de laatste informatie. Deze unieke events wil je niet missen!

HUWELIJK

2 – 180 personen

ceremonie . receptie. feest

Hotel Zonne is al jaren een officieel geregistreerde trouwlocatie. Dus dat betekent dat u hier ter plekke elkaar het ja-woord kunt geven. Bijvoorbeeld in onze geweldige tuin met zonneterras of in het lichte sfeervolle restaurant. Een perfecte locatie, zowel voor kleine als grotere gezelschappen. U kunt zelfs het hele hotel exclusief afhuren, dan bent u écht onder elkaar.

Doordat wij 100% aandacht hebben voor uw genodigden, de bruidstaart, bubbels en bites, kunt u zich richten op 100% pure aandacht en liefde voor elkaar. En daar gaat het toch om op uw trouwdag!

Wilt u onze locatie bezoeken en de wensen bespreken voor een onvergetelijke dag? U bent van harte welkom. Op basis van uw bezoek maken wij een aantrekkelijk voorstel/offerte op maat. En natuurlijk hopen wij dan dat u JA zegt.

AFSCHEID

2 – 180 personen

ceremonie . herdenking . condoleren

Samenzijn na de uitvaart, een herdenkingsmoment of condoleance bij ZONNE.

ZONNE heeft een sfeervol restaurant, diverse ruimtes en een grote duintuin waar u en uw gasten van harte welkom zijn om samen te komen. Gedurende uw verblijf verzorgen wij een warm ontvangst, catering en denken graag mee met eventuele aanvullende wensen.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Hotel Zonne Noordwijk

FEESTELIJK

binnen & buiten

 

Heeft u binnenkort een mooie reden om familie, vrienden of collega’s samen te brengen voor een feest of partij? Van reünie tot jubileum, van babyshower tot een bijzonder verjaardagsfeest. Wat de aanleiding ook is, hotel Zonne ontvangt u graag.

Heerlijke hapjes, coole cocktails, smoking BBQ, knallende kurken, chique champagne; kunt het zo gek niet bedenken of wij regelen het.

Onze Chef staat klaar om speciaal voor uw gasten de verleidelijkste hapjes of een daverend diner samen te stellen. Alle zoete of hartige heerlijkheden, toetjes en taartjes en andere lekkernijen komen hier vers uit de keuken. Met aandacht gemaakt, voor u. Zo maken wij uw party nog feestelijker!

Neem een voorproefje en maak een afspraak om uw wensen met ons te bespreken. Tot ziens!