ZONNE ligt op een geweldige plek, midden in een kleinschalige villawijk in de Zuidduinen van Noordwijk aan Zee. Met de zee en het strand aan het eind van de straat, op slechts 100 meter afstand.

Noordwijk heeft een zandstrand van maar liefst 13 kilometer. De gezellige winkelstraat aan Zee, het historische centrum van Noordwijk Binnen, de ontelbare restaurants en bars, het uitgaansleven…keuze genoeg. Ook qua natuur! Beleef Noordwijk en wandel door de robuuste duinen en bossen of fiets in het voorjaar langs de kleurrijke bloemenvelden van deze inspirerende streek.

Een bezoek aan de oude dorpskern van Noordwijk Binnen is zeker de moeite waard. Hier proeft u de sfeer van vroegere tijden. Onder begeleiding kunt u de toren van de St. Jeroenskerk beklimmen, winkelen in het gezellige centrum of de straatjes met diverse monumenten bezoeken.

Geniet van deze unieke, prachtige streek. Noordwijk is machtig mooi, in alle seizoenen.

HET STRAND

Pootjebaden. Zonnen. Zwemmen. Wandelen. Het Noordwijkse zandstrand tussen Katwijk en Zandvoort is maar liefst  13km lang. Noordwijk aan Zee is geliefd bij inwoners, dagjesmensen, toeristen uit binnen- of buitenland en zakelijke bezoekers. Kom genieten op een zonnige zomerdag of uitwaaien tijdens een storm. Het strand is iedere dag mooi, in alle seizoenen.

BOLLENVELDEN

De Bollenstreek bloeit op in de lente. Elk voorjaar weer uitgestrekte regenboogvelden van kleurrijke tulpen, hyacinten en narcissen. Een route door de Bollenstreek is een echte aanrader. Kies voor de fiets als u de drukte op de wegen wilt vermijden.

DUIN & BOS

Een uitgebreid netwerk van wandelpaden en diverse fietsroutes leiden u door het prachtige duin- en bosgebied. U kunt zelf de omgeving verkennen of met de boswachter op pad. Voor kinderen van 3 t/m 9jaar is er een Duinkabouterpad. Ga samen op ontdekkingstocht!

TOP 3 BEZIENSWAARDIGHEDEN

KEUKENHOF

Dit wereldberoemde bloemenpark is al meer dan zestig jaar een van de meest populaire bestemmingen van Nederland. Meer dan 7  miljoen bloemen vormen iedere lente een prachtig decor voor de mooiste foto’s. En vergeet de gekleurde bollenvelden niet!

DUINEN

Geniet van rust en ruimte in de duinen en bossen bij Noordwijk. Hollands Duin en de Amsterdamse Waterleidingduinen zijn prachtige stille en ongerepte natuurgebieden. Wandelen of fietsen,  joggen of mountainbiken, vogels spotten of lopen met de hond; de keuze is aan u.

SPACE EXPO

Reizen langs sterren en planeten? Meer weten over techniek, toepassingen en historie van ruimtevaart? De Soyuz capsule bekijken?Bezoek de permanente tentoonstelling op het terrein van ESTEC in Noordwijk. Hier vindt u praktische informatie over Space Expo. Een must-see voor ruimtevaartfans!

PARKEREN

Bij ZONNE en langs bijna de gehele Rembrandtweg is het GRATIS parkeren. Over het algemeen geldt voor de rest van Noordwijk betaald parkeren. Het tarief is afhankelijk van de plek waar u parkeert en varieert tussen de € 1,00 en € 3,00 per uur. Een dagkaart is € 15. Lees meer over parkeren in Noordwijk.