In 2021 is heeft het restaurant en bar een transformatie ondergaan. Nieuwe kleuren, nieuwe stijl met twee verschillende kanten.
De voorzijde van het restaurant is omringt door grote raampartijen. Met frisse kleuren, natuurlijke materialen en rijk gevuld met planten is deze plek ook we bekend geworden als “De Serre”. Het middengedeelte heeft warme tinten die geheel aansluit op de gerenoveerde bar.

RESTAURANT

Uitnodigend, licht, sfeervol; zo omschrijven onze gasten het restaurant van Hotel Zonne. Comfortabele zitplekken, ruimte en een nieuwe inrichting.

Dagelijks geopend voor diner vanaf 18.00 uur.

Openingstijden voor Lunch, snacks en evenement op basis van reservering.

ontbijt . lunch . a la carte . menu de chef . shared dining
walking dinner . barbecue . buffet . snacks

BAR

De bar van Hotel Zonne is normaliter dagelijks geopend voor haar gasten en publiek.

Wij schenken alle bekende frisdranken, hebben een heerlijke selectie wijnen, speciaalbieren, likeuren, spirits, cocktails en seizoensgebonden drankjes. Uiteraard met een ruime keuze aan bites bij de borrel. Van de oerhollandse bitterbal tot verse vishapjes. Bij mooi weer serveren we naar wens op ons zonneterras of in de loungehoek. Ook aan de leestafel is het heerlijk vertoeven met een goed glas. 

En wilt u een bijvoorbeeld een fles champagne op de kamer laten bezorgen? Dat kan. Vertel ons wat uw wensen zijn, ons team staat voor u klaar.