ZAKELIJK

Zoekt u een locatie voor een businessmeeting? Bij Hotel Zonne bent u van harte welkom!

Het sfeervol en modern ingerichte hotel in Noordwijk aan Zee heeft 3-4 vergaderruimtes, 30 hotelkamers, een eigen bar & restaurant, een tuin, zonneterras en 2 all weather tennisbanen. Het strand ligt op slechts 100 meter afstand en vormt een welkome afwisseling tijdens uw zakelijke bijeenkomst.

Voor kleine én grotere groepen hebben wij speciale vergaderarrangementen. Uiteraard is het mogelijk om een arrangement op maat samen te stellen.

U kunt zelfs het hele hotel afhuren voor uw gezelschap. Heeft u een vraag of interesse in een offerte? Wij staan u graag te woord om samen de verschillende opties door te spreken. Hotel Zonne is niet alleen een bijzonder geschikte locatie, maar vooral een plek waar al onze gasten zich thuis voelen.

VERGADERZALEN

De vergaderzalen Astrid, Erasmus, Rembrandt en Spinoza zijn fris en modern ingericht met veel daglicht en voorzien van comfortabele stoelen en moderne apparatuur. Kiest u zelf de gewenste opstelling?

ARRANGEMENTEN

Een vergaderarrangement is de perfecte basis voor een bijeenkomst. De arrangementen op onze site zijn een goede indicatie van de mogelijkheden. Heeft u specifieke wensen? Wij helpen u graag verder!

UW WERKPLEK

Geen plek op kantoor beschikbaar? Of wilt u werken combineren met uitwaaien langs het Noordwijkse strand? Bij Hotel Zonne maakt u gebruik van flexibele werkplekken met gratis wifi. Werken aan Zee; een echte aanrader!