ZONNE EVENTS

Voor jong en oud zijn er diverse activiteiten bij Hotel Zonne en in de omgeving. Het strand is ‘The Place To Be’, maar ken je onze Secret Garden al? Het is een heerlijke plek van ontspanning en gezelligheid. Hotel Zonne heeft tijdens alle seizoen tips en events voor haar gasten. Wil je meer weten? Op deze site, via onze nieuwsbrief en Social Media houden we je op de hoogte.

TENNIS . BARBECUE . STEENOVEN SPECIALS . LIVE MUZIEK . YOGA RETRAITS

ACTIVITEITEN

In de omgeving van Noordwijk is bijzonder veel te doen en te beleven. Zoekt u iets actiefs of juist een ontspannen activiteit? In de Bollenstreek hoeft u niet lang te zoeken.

In de bijlage vindt u een lijst met onze favorieten, maar uiteraard is er nog veel meer…

KINDEREN PARTIJTJES & FEESTEN

Van koekjes bakken tot een dj-workshop. Hotel Zonne heeft diverse ruimtes voor het geven van een partijtje of feest. Ook de aankleding kunnen wij geheel in het gewenste thema voor u uit handen nemen. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden en onze beschikbaarheid.

ACTIVITEITEN

Voor kinderen is er enorm veel te doen in Noordwijk en omgeving. Op deze site vindt u een greep uit het grote aanbod. Activiteiten bij Goed Weer maar ook voor als het iets onstuimiger is.

BEACH FUN

Op nog geen 150 meter lopen van Hotel Zonne vindt u het brede zandstrand van Noordwijk. De grootste speelplek voor kinderen in de regio! Diverse strandpaviljoens hebben zelfs diverse speeltoestellen, beachvolleybalnetten en andere mogelijkheden voor de grootste, maar ook voor de allerkleinsten. Er zijn ook clubs waar materiaal gehuurd kan worden voor strand en watersporten zoals Power Kiten, windsurfen en vele andere activiteiten.

ZWEMMEN

Bij mooi weer is het natuurlijk heerlijk om een frisse duik te nemen in de zee, maar ook zijn er in Noordwijk diverse zwembaden. Zo heeft Noordwijk een spiksplinternieuw zwembad. BinnenZee is geopend voor het publiek en heeft diverse baden, een glijbaan, sportbad en buiten een uitgebreid watertoestel met zonneterras. In Hotels van Oranje aan de boulevard is een heus Golfslagbad van 30 meter lang en 32 graden. Voor de volwassenen zijn daar ook diverse sauna’s, een stoombad en een neveltuin.

SPELEN & VERMAAK

Geen dag om je te vervelen. Er is zo ongelooflijk veel keus. Een greep uit de leukste plekken en meest populaire parken voor kids hebben wij voor u in kaart gebracht. Ook als het weer een keertje tegenzit is er altijd iets voor de kids te doen. Waanzinnige achtbanen of een uitgebreide speel en klauterplek voor de allerkleinsten. Zie hier een greep uit de mogelijkheden.

WANDELEN & FIETSEN

Het hele jaar door wordt er hier volop gewandeld en gefietst. Hoe kan het ook anders in deze mooie omgeving! Een fiets is zo gehuurd en het aanbod aan wandel- en fietsroutes is dan ook groot. Wilt u iets meer dan een fietsrit? Denk dan eens aan het huren van een mountainbike, een Solex of een scooter.

SPORTIEF & FUN

Kom lekker tennissen op onze eigen All Weather tennisbanen. Bij de receptie zijn rackets & ballen te leen.

In Noordwijk is er ook een erg mooie Midget Golf, een bowling centrumKidsZoo een indoor speelparadijs, een JumpIn om geweldige sprongen te maken en nog veel meer…  Leef je uit en Geniet!

OP EEN RIJTJE…

U bent goed voorbereid en heeft graag een duidelijk overzicht? Binnenkort hebben wij hier speciaal voor u alle activiteiten op een rijtje gezet in een printvriendelijke format. Onze favorieten en tips delen we graag zo spoedig mogelijk hier met u.